Select Page

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Pere Barber, ha adequat un sistema d’aire condicionat a la sala multiusos del Pavelló Garganes per als diferents clubs esportius locals i diferents activitats municipals. Este nou sistema de climatització, ajudarà a combatre les altes temperatures d’esta època de l’any, i d’aquesta manera cobrir la petició dels usuaris esta sala.

La Regidoria ha emprat un pressupost estimat de 2.500 euros per a reforçar el confort i la comoditat dels usuaris. L’escola municipal de gimnàstica rítmica o els clubs d’esports d’arts marcials com a taekwondo o hapkido i els usuaris de la sala, agraeixen aquesta iniciativa.

“Amb esta millora es va afavorir la preparació i entrenaments, ja que la sala tindrà una temperatura òptima per a la pràctica esportiva”, ha conclòs Pere Barber, regidor d’Esports.

Pin It on Pinterest