Select Page

L’edil d’Esports, Pere Barber, anuncia la publicació de les bases per a la licitació d’el canvi de la pista del Pavelló Garganes. “Des d’ahir, 6 d’octubre i fins al pròxim dia 22 es podran presentar ofertes”. Comenta el regidor.

Segons els detalls aportats pel responsable municipal d’Esports, el projecte té un cost total de 82.765,45€ IVA inclòs i està cofinançat per la Diputació d’Alacant -60.000€- i l’Ajuntament -30.000€- comptant amb la redacció del projecte.

“Les obres consistiran en la retirada de les pistes actuals que seran substituïdes per una base autoanivellant, per eliminar les irregularitats que presenta el terreny, i sobre esta base s’instal·larà la nova pista, que estarà formada per una base amortidora unida a la pista de pvc, amb una grossària total de 10 mm”; ha detallat el regidor.

Per concloure, Pere Barber ha informat que “durant el període estimat d’execució de les obres, 3 setmanes, la regidoria d’Esports modificarà els horaris dels entrenaments per reubicar tots els equips afectats i que tots puguen entrenar”.

Enllaç a la licitació; https://community.vortal.biz/PRODPublic/Tendering/OpportunityDetail/Index?noticeUID=PT1.NTC.1679341&FromNextVision=true?SkinName=aytoaltea&currentLanguage=ca

Pin It on Pinterest