Select Page

Les jornades gastronòmiques Cuina de les Barques venen 1.085 menús.

Les jornades gastronòmiques La Cuina de les Barques, que han tingut lloc a Altea del 12 al 21 de novembre han aconseguit un destacat èxit. En total, s’han venut 1.082 menús i han resultat guanyadors d’esta edició, El Gallet, amb 191 menús servits; en segon lloc ha quedat Mallol amb 180 menús i en tercera posició El Cantó del Palasiet amb 168 menús. Així ho ha informat l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz.

“Un any més, La Cuina de les Barques ha tingut èxit i la majoria dels establiments participants ha transmès al departament de Comerç la seua satisfacció per haver participat”. Ha declarat el responsable d’àrea, que ha explicat que les jornades han complert amb el seu objectiu principal convertir-se en un impuls de la gastronomia local en un mes de l’any en què, per norma general, els negocis d’hostaleria pateixen una baixada de clients ”.

Pel que fa a la valoració dels 1085 participants a la Cuina de les Barques 2021 en xifres, destacar que el Gallet ha obtingut un 15,45 punts; Mallol 15,25 punts i el Cantó del Palasiet 14,54 punts, un 75% dels quals correspon a la puntuació emesa pels comensals i el 25% restant reflecteix la participació.

Segons les dades facilitades pel responsable municipal de Comerç, hi han participat un total de 14 locals de restauració, dels quals 9 han servit més de 50 menús de la Cuina de les Barques. “El que significa que durant els dies en què han tingut lloc les jornades, els restaurants participants han sumat clients a la seua activitat habitual. Un fet que esdevé positiu en esta època de l’any”.

Resultat del sorteig de regals

Els guanyadors dels dos bons de 100€ cadascun, per gastar al comerç local, el sorteig del qual ha tingut lloc este matí a Ràdio Altea, han sigut Cristina Fouqueil client de restaurant Mallol i Juan Javier Fuster Lloret, client de Ca Pere .

Els 2 lots de cervesa Althaia són per a Antolín Jaime González de restaurant Mallol i Andrea Agulló Bernard del restaurant Rumors.

Els dos lots de vi de l’empresa BORPE han recaigut a Antonio Pérez Martínez del Cantó del Palasiet i Teresa Jiménez López de Ca Pere.

Els dos lots de vi de Taronja Príncep d’Azahar són per a Chema Rodríguez de Terramaris i Liliana Concudu de Rumors.

I els lots degustació de Xocolates Clavileño són per a Pepe Serrat de Mallol; Abdel Sriadi de Manà Lounge-beach i Christian Borghi del Pescador.

Estos regals, així com els diplomes dels restaurants guanyadors de la present edició de la Cuina de les Barques, seran lliurats al departament de Comerç. Planta baixa de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest