Select Page

Amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Cultural, que se celebra el 21 de maig, l’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Benestar Social, ha organitzat un cicle de tallers informatius en matèria de estrangeria i nacionalitat, durant el mes de juny, que seran impartits per Alba Fenoll, advocada experta en la matèria.

Pel que fa a l’activitat, l’edil d’àrea, José Luis León Gascón ressalta que “a Altea hi conviuen més de 80 nacionalitats, cosa que fa que dia a dia ens puguem enriquir de les seues cultures i costums”. “El que fa que siga molt important visibilitzar la convivència entre cultures i continuar apostant pel respecte i la tolerància, independentment de l´idioma o dels costums culturals que tinguem”. Afegeix el regidor.

“En estos tallers es tractaran temes tan importants com la residència a Espanya per arrelament, els procediments de sol·licitud de refugi i asil, el règim per a les persones britàniques o el procediment d’obtenció de la nacionalitat espanyola”; matisa León Gascón, que informa que es tracta de tallers gratuïts, amb places limitades i les persones interessades poden telefonar al 966882702 o acudir al Centre social.

Així mateix, José Luis León Gascón recorda que al Centre social hi ha l’Oficina PANGEA, on les persones estrangeres poden acudir per informar-se i assessorar-se en matèria d’estrangeria i nacionalitat.

Pin It on Pinterest