Select Page

L’esdeveniment s’acollirà dissabte que ve 12 de febrer en el Palau d’Esports Vila d’Altea

El Palau d’Esports Vila d’Altea acollirà aquest dissabte 12 de febrer a les 18.00  l’esdeveniment esportiu la “Velada Guerreros”, organitzat pel promotor BTK1, amb col·laboració amb la Federació Valenciana de Boxa, amb la WKL (la federació mundial de kick-boxing) i amb la regidoria d’Esports.

Es disputaran 16 combats, 8 d’ells de Kick-boxing i 8 de boxa. Entre els combats, destaquen un professional de kick-boxing i  dos de  boxa clàssica. I a més, abans de l’inici de la vetlada, a les 17:00h, hi haurà una exhibició composta de 6 combats de joves alteans i alteanes entre 8 a 17 anys practicants d’aquests esports de combat.

De les lluites rellevants destaquen la de K1  (una disciplina del kick-boxing que es permet el colpege amb els genolls) que enfrontaran a Salar contra Mohamed i dues conteses de boxa, que seran la Tino contra Santiago i Tavera contra Larrañaga.

El regidor d’Esports, Pere Barber, anima als veïns d’Altea i voltants que acudisquen a la vetlada per a promocionar aquest esport de contacte que cada vegada té més seguidors en el municipi. Per part seua, Marcos Gimeno, entrenador del Club Esportiu Gimeno Team i delegat de WKL de la Comunitat Valenciana declara: “estem aconseguint bons resultats a nivell autonòmic i nacional en aquests últims dos anys amb els nostres esportistes alteans” I afegeix: “espere que esdeveniments com aquest ajude a promocionar i visualitzar al nostre lluitadors perquè aquests esports tenen poca visualització per part dels mitjans i institucions”

L’organització de l’esdeveniment destaca el gran nivell de la vetlada i ha volgut ressaltar que els combats estaran molt igualats, i que, per tant, seran unes lluites molt emocionants.

Les entrades anticipades estaran disponibles en el Club Esportiu Gimeno Team d’Altea (Carrer Camí d’Algar 22, local C) o en tots els clubs de la zona i voltants (Benissa, Calp, La Nucia, Benidorm Dénia, Elx, Alcoi o fins i tot en clubs de Múrcia)

 

Pin It on Pinterest