Select Page

L’esdeveniment obert al públic tindrà lloc el dimecres 13 d’octubre a les 19 hores a la Casa de Cultura

Les noves accions relacionades amb el turisme sostenible ja compten amb una inversió de 4 milions d’euros i marcaran el nou model turístic del municipi

L’Ajuntament d’Altea ha organitzat una jornada oberta la setmana vinent sota el títol “Altea, present i futur del turisme. Presentació de l’estratègia i actuacions per a un desenvolupament sostenible”. Durant l’exposició s’anunciaren les principals línies de treball que serviran per a transformar al municipi en una Destinació Turística Intel·ligent (DTI).

L’objectiu és donar a conéixer els passos que s’estan donant en el desenvolupament d’un model DTI i que afecten la ciutadania, així com als agents turístics. Les accions passen per implantar mesures de gestió eficient dels recursos com l’aigua; així com l’accessibilitat i la connectivitat, entre altres.

L’acte es realitzarà en format obert dimecres que ve 13 d’octubre a les 19 hores a la Casa de Cultura i també es podrà seguir en directe a través de www.altea.es i el canal de Youtube de l’Ajuntament. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Altea també vol reforçar la participació i implicació dels veïns en un projecte d’identitat per a la ciutat.

La jornada la presidirà l’alcalde Jaume Llinares, qui estarà acompanyat pel director general de Turisme, Herick Campos; l’edil de Turisme, Xelo González i el CEO de Sien Consulting, Mariano Torres.

Aquest procés de canvi es recolza en accions que el consistori executarà en els pròxims tres anys i que estan incloses en el Pla de Sostenibilitat Turística en Destí (PSTD). El projecte ja compta amb el vistiplau del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i de la Generalitat Valenciana, que permetrà injectar prop de 4 milions d’euros a Altea.

Pin It on Pinterest