Select Page

El proper dimecres 22 de setembre, a les 19h a la Casa de Cultura, tindrà lloc l’acte de presentació de la nova campanya de pressupostos participatius. En el transcurs de l’acte es donaran a conèixer les novetats de la present edició, així com el projecte redactat per a la millora de l’accessibilitat del Pont de Moncau; projecte guanyador de l’edició 2019. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Participació Ciutadana, Mari Laviós.

A l’esmentada presentació hi assistirà la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, el secretari autonòmic, Antoni Llorente Ferreres i els regidors de Participació de la comarca. A més, comptarà amb la intervenció de la Universitat de Granada i el laboratori MediaLab, els que han realitzat un projecte de participació destinat a joves i que mostraran; així com aquells que van presentar la seua proposta en edicions anteriors i van guanyar. Ha apuntat Laviós, que ha avançat que serà presentat el calendari d’esta nova edició de Pressupostos Participatius i les novetats del web https://alteaparticipa.es/

Maria Antònia Laviós ha informat que l’acte es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament d’Altea i anima a alteans i alteanes a gaudir d’ell.

Pin It on Pinterest