Select Page

16 de juny a partir de les 17:00h al Palau dels Esports.

La regidoria d’Esports, Gimeno Team i la Federació Kickboxing, Muay Thai i DD.AA. Comunitat Valenciana han anunciat la celebració d’una vetllada de Kikboxing i K1 per a nous talents, que tindrà lloc a Altea el diumenge 16 de juny a partir de les 17.00h al Palau dels Esports Vila d’Altea.

En paraules de l´edil d´àrea, Sara Soler, “estem molt contents d´albergar a Altea este esdeveniment al Palau dels Esports, perquè no solem tenir este tipus d´esdeveniments i des de la regidoria d´Esports també volem fomentar els esports de contacte”.

Soler ha agraït a Gimeno Team i a la Federació de Kickboxing l’organització d’esta vetllada i ha convidat alteans, alteanes i veïns de la comarca aficionats als esports de contacte que vinguen a Altea a gaudir d’este esdeveniment esportiu espectacular.

En nom de Gimeno Team, Marcos Gimeno, ha manifestat satisfacció per poder organitzar este esdeveniment a Altea, en què hi haurà participants del club alteà, de clubs de la Comarca i altres procedents de la Comunitat Valenciana. “La idea és donar visibilitat als nostres esports i que els nostres joves puguen demostrar davant de la seua gent el que són capaços de fer”; ha matisat Marcos Gimeno.

Segons les dades aportades per l’organització, els participants seran entre 30 i 35 i la idea és fer 15 o 16 combats de diferents categories. Des dels 16 anys en endavant en modalitats de Kickboxing, Muay Thai i K1, masculí i femení.

En nom de la Federació, el president, Eduardo Martín, ha agraït a la regidoria d’Esports la cessió “d’estes magnífiques instal·lacions del Palau dels Esports per fer un esdeveniment d’esta categoria, d’esport de contacte que no sol ser habitual”.

“Este és un projecte que la Federació ha iniciat perquè tots els joves puguen rodar-se i puguen tenir la possibilitat d’agafar experiència al ring, perquè és veritat que la Federació fa molts esdeveniments de tatami però de ring costa una mica més. La idea és rodar la gent, que agafen experiència i sobretot que es traguen la por escènica que és pujar a un ring davant de públic”. Ha detallat Martín, que ha reconegut tractar-se d’un esport que es troba en apogeu i del qual en l’últim any i mig s’han duplicat les llicències federatives arribant a assolir les gairebé 2.200 a la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest