Select Page

La Regidoria de Cultura espera superar l’èxit de la passada edició

La Regidoria de Cultura d’Altea ha posat en marxa la segona edició de ‘El retorn de les gàrgoles’, així ho ha anunciat en roda de premsa l’edil de l’àrea, Aurora Serrat qui ha destacat que en aquesta nova edició s’incrementarà el premi a 1.000 euros i “es canviarà la distribució de les gàrgoles en carrers amb menys influència del barri antic per a aconseguir un enfocament diferent”.

L’exposició a Altea donarà principi el mes de juny i les gàrgoles es podran veure en les façanes del barri antic. Aquestes escultures de paret estaran materialitzades majoritàriament per ceràmica. Enrique Lecuona, mestre ceramista, ha recalcat el bon resultat de la primera edició i espera que “enguany se sumen més nacionalitats”.

El projecte compta amb la implicació d’un grup d’artesans establits a Altea que amb la iniciativa busca la promoció de la seua activitat i tallers. L’any passat es van registrar 33.000 visites en els 36 codis QR de les gàrgoles, unes xifres que mostren l’èxit de la proposta, tal com ha relatat l’artista multidisciplinari i participant de l’exposició, Andrey Yu.

Amb aquestes claus QR es podrà accedir a la informació de cada gàrgola i de cada taller on s’haja creat l’escultura. “Aquest esdeveniment farà que el barri antic d’Altea es convertisca en una galeria d’art a l’aire lliure” ha conclòs la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Les bases de la inscripció i tota la informació es trobarà en www.elregresodelasgargolas.com.

Pin It on Pinterest