Select Page

L’edil de Cultura, Aurora Serrat i Cecilia Callegari, impulsora de la iniciativa, han presentat la que serà una nova cita amb la música al municipi. El cicle de dos concerts “El retorn de Gardel”, l’evolució del tango argentí, tindrà lloc a Palau Altea els dies 5 i 6 de maig i les entrades ja són a la venda.

Com ha explicat Callegari, l’objecte d’este cicle és facilitar, promoure i garantir la divulgació de la música argentina a la Costa Blanca i per això Palau Altea Centre d’Arts acollirà el projecte “El retorn de Gardel.” L’evolució del tango argentí.

Els concerts se celebraran el 5 i el 6 de maig i presentaran, respectivament, la interpretació de “Les quatre estacions portenyes d’Ástor Piazzolla i dels “Postangos” de Gerardo Gandini.

El festival és una producció en conjunt de Palau Altea Centre d’Artes, Ajuntament d’Altea i Dedaliana producciones1. Els concerts són a l’abast del públic amb un pack de dos entrades, per un preu de 40€; així com els tiquets es poden adquirir per separat a través d’Internet, a la taquilla del Palau Altea Centre d’Arts o a la Casa de Cultura d’Altea a 25€ cadascun.

El primer concert, 5 de maig, presentarà la interpretació de Las cuatro estaciones porteñas d’Ástor Piazzolla. El programa comptarà amb la presència de reconeguts músics de l’àmbit local en formació de Quintet amb piano: Slava Slavova (violí), Mariano Gil i Darío González Ivars (guitarres) i Agustín Salamanca (violoncel). “El meu objectiu és compartir l’univers que estic creant, transportar amb un espectacle capaç d’omplir les vostres expectatives, perquè passarà alguna cosa després d’escoltar Piazzolla”; ha declarat Cecilia Callegari, pianista.

El segon dels concerts, 6 de maig, es dedicarà a Gerardo Gandini que va col·laborar a l’última agrupació de Piazzolla i, des de la seua formació clàssica, fa una relectura dels tangos tradicionals. Baix el nom “Postangos” serà interpretada pel pianista i pedagog Ricardo Zanón.

Com a responsable municipal de Cultura, Aurora Serrat anima els amants de la música a assistir a este cicle de concerts “que arriba amb molta força, però sobretot amb molta il·lusió”. “La Comunitat Valenciana té un arrelament cap a la música en general, però és veritat que esta música argentina sempre ha tingut una vinculació especial amb la Costa Blanca i este és un dels projectes estrella que ens acompanyarà a la  primavera, a part de la habitual programació consolidada”; ha declarat l’edil, que ha elogiat la professionalitat dels músics que formen part del projecte i que amb anterioritat han participat en alguns dels cicles musicals al municipi, però que en esta ocasió s’uneixen per presentar este projecte de dos concerts.

Pin It on Pinterest