Select Page

Es pot votar de manera telemàtica fins al 20 de gener en alteaparticipa.es

La Regidoria de Participació Ciutadana d’Altea vol apropar el procés de pressupostos participatius a la ciutadania i per a això habilitarà diferents punts d’informació i votació en el que donarà a conéixer els deu projectes finalistes i es podrà exercir el vot.

El primer d’aquests punts s’instal·larà demà, divendres 14 de gener, en el Mercat Municipal; el dilluns 17 de gener estarà a Altea la Vella, enfront de CaixaAltea; el dimarts 18 en el Mercat de la Fruita i el dimecres 19 en la Plaça de l’Ajuntament. Tots els dies l’horari serà de 10.00 a 13.00 hores.

“Estem en la recta final dels pressupostos participatius i volem que tots els veïns i veïnes d’Altea estiguen informats i puguen participar d’aquest procés tan important per al municipi. Recordem que fins al dia 20 es pot votar fins a tres dels deu projectes finalistes que la ciutadania considere prioritaris per a executar dins de la partida creada a aquest efecte dels pressupostos participatius”, ha declarat l’edil de Participació Ciutadana, Maria Laviós.

“És important i necessària la seua participació, recordem que gràcies als pressupostos participatius s’ha executat el Corredor del Forn de la Vídua, la millora de l’accessibilitat al poliesportiu, la il·luminació del Camí Fons, l’escultura “Amb el Nom d’Altea” que es col·locarà una vegada finalitzades les obres del Front Litoral i també serà una realitat la millora del Pont de Moncau que se sufragarà amb els plans de sostenibilitat turística”, ha conclòs la regidora.

La votació també està oberta a través de la web www.alteaparticipa.es i de manera presencial a la Casa de Cultura o en l’Administració Extensiva d’Altea la Vella. “La votació és molt fàcil i animem a tots a participar. Els requisits són tindre 16 o més anys i estar empadronat a Altea i triar les tres propostes que consideres prioritàries. Al’hora de votar es donarà major puntuació al primer projecte triat i després al segon i tercer, respectivament”, ha apuntat l’edil.

Les 10 propostes finalistes són: “Estudi i projecte de l’ampliació i millora voreres”, “Millora pàrquing camí Algar”, “Aula estudi 24 hores”,“Aparcament a Altea la Vella”, “Condicionament parcs infantils amb més llum i ombra”,“Parc Calistenia”, “Pictografies amb ARASAAC”, “Retenció de plàstics generats al carrer”,“Centre Juvenil Altea la Vella” i un“Parc Agility per a gossos”.

Pin It on Pinterest