Select Page

Altea rebrà la visita del punt d’assessorament d’ocupació i formació ambulant, del ‘Espai Labora’. La Regidoria de Foment de l’Ocupació ha signat un conveni de col·laboració amb el LABORA-SERVEF (servei valencià d’ocupació i formació) i la FVMP (Federació de Municipis i Províncies) per a la posada en marxa d’aquest projecte que té com a objectiu l’afavorir l’ocupació en el municipi.

Aquests autobusos estan perfectament equipats i adaptats per a atendre la ciutadania. Els vehicles estaran dotats com un ESPAI Labora normal, on es podran fer totes les gestions. Aquesta oficina mòbil comptarà amb tres persones formades per a això i tindrà el suport d’una persona d’orientació específica, a més de personal de la direcció de Espai Labora de Calp.

“Aquesta iniciativa és un pas més dins del treball que des de l’Ajuntament i Labora es fa per a fomentar l’ocupació i la formació”, ha recalcat Maria Lavios, regidora de Foment de l’Ocupació. “A aquests punts mòbils se sumarà la primera oficina exclusivament d’orientació laboral de la Comunitat Valenciana que tindrem en el nostre municipi en aquest primer trimestre, i a tot el treball que es porta realitzant des de la pròpia regidoria i de l’equip format”, ha recordat la regidora.

Des de la Regidoria de Foment de l’Ocupació s’implementaran activitats coincidint amb la visita d’aquest autobús i s’informarà la ciutadania de les dates i hores perquè puguen assistir a aquest punt mòbil. A més, Labora comunicarà als usuaris del municipi via telèfon mòbil amb un SMS.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest