Select Page

L’Ajuntament recupera l’ús de tres parcel·les municipals que estaran destinades a habitatge social per a joves.

L’Ajuntament en Ple, en sessió extraordinària, ha aprovat de forma definitiva i per unanimitat la cessió d’un local de propietat municipal al LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per a la creació a Altea d’una Oficina d’Orientació Laboral de caràcter comarcal.

La cessió gratuïta d’este local comercial, situat al carrer Zubeldía i de 171 metres quadrats de superfície, suposa un pas endavant per comptar a Altea amb un nou servei de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, que suposarà un important revulsiu a la crisi econòmica ja que les persones desocupades al municipi i comarca podran rebre assessorament i informació que els permeta accedir a un lloc de treball. Així ho ha indicat l’edil de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, àrea de la qual parteix la proposta.

“Esta Oficina d’Orientació Laboral serà importantíssima per a Altea i per a la Comarca. És pionera en el territori valencià i arriba en un moment en què és més necessària que mai perquè ajudarà a pal·liar els efectes negatius que la pandèmia de l’COVID-19 ha causat en l’economia orientant laboralment moltes persones”; ha subratllat l’edil.

A més, la sessió plenària, aprovava amb els vots favorables de l’Equip de govern, Compromís-PSOE, i l’abstenció del PP la reversió de l’ús de tres parcel·les cedides a l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal el 2004. Parcel·les situades al c / Piteres; c / Sta. Teresa i Mascarat.

“esta reversió a l’Ajuntament de l’ús d’estes parcel·les va a servir per donar una oportunitat als joves d’Altea perquè puguen obtenir el seu primer habitatge”, ha apuntat l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, responsable de la proposta.

Zaragozí ha explicat que la pretensió de l’equip de govern és executar habitatge públic per a joves en estes tres parcel·les municipals. Objectiu ja fixat el 2004 i que no ha vist la llum fins al moment.

Pin It on Pinterest