Select Page

Estarà situada a Altea i començarà a donar servei una vegada es condicione

El primer Centre d’Orientació Laboral i Emprenedoria LABORA més prop de ser una realitat. Aquest matí s’han recepcionat les obres d’aquest pioner servei a la Comunitat Valenciana que atendrà de manera en línia a la comarca i presencial a la ciutadania alteana.

L’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, i la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria. A. Laviós, han sigut els encarregats, al costat del departament tècnic d’Infraestructures de LABORA de recepcionar aquesta obra. El projecte realitzat, ha servit per al condicionament i millora del local que des de l’Ajuntament es va posar a la disposició de l’administració autonòmica d’ocupació i formació. Ja s’està treballant per part de la Generalitat en la dotació del mobiliari i equipaments, així com del personal que atendrà aquest nou servei.

“Volem agrair al LABORA Servei Valencià de Formació i Ocupació que hagen decidit posar en el nostre municipi aquesta oficina pionera en tota la comunitat valenciana després de múltiples reunions en les quals vam mostrar la necessitat de posar-la a Altea”, ha declarat la regidora de Foment de l’Ocupació.

El Centre d’Orientació Laboral i Emprenedoria LABORA assessorarà de manera gratuïta als veïns i veïnes en matèria d’orientació laboral, un servei que és molt important per a poder accedir al mercat laboral i a vegades, imprescindible per a poder sol·licitar i obtindre algunes prestacions.

“Estem molt contents de poder veure que van avançant les obres, que han tardat més de l’esperat i que s’ha vist també afectat per la crisi de materials de construcció que ha patit Europa, però que una vegada solucionat és ja una realitat. En breu, Altea comptarà amb aquest espai per a la ciutadania que ajudarà la seua inserció laboral i a realitzar altres gestions relacionades”, ha comentat la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria. A. Laviós.

Pin It on Pinterest