Select Page

Turisme agraeix a les empreses alteanes la seua participació.

L’estand de la Costa Blanca a FITUR ha organitzat, amb gran èxit d’assistència, un trivial digital i interactiu dels municipis de la Costa Blanca. Amb el títol “Coneixes la Costa Blanca?” els participants havien de respondre a 10 preguntes sobre els municipis participants i el que tenia més puntuació resultava ser el guanyador del sorteig i rebia un premi d’estades o experiències a municipis de la Costa Blanca.

A la prova es puntuava tant la rapidesa com l’encert a través de l’aplicació Kahoot. El segon i el tercer classificat rebien un lot de material promocional dels municipis de la Costa Blanca representats a FITUR.

Els tècnics de turisme dels diferents municipis animaven el públic present al pavelló 7 d’IFEMA a participar en este divertit joc. Entre les preguntes que es van poder escoltar hi havia el color de les cúpules d’Altea o el nom del riu que desemboca al municipi, per exemple.

La regidora de Turisme d’Altea, Xelo González, agraeix a les empreses alteanes, vinculades al projecte SICTED ALTEA, la seva col·laboració aportant premis destacats.

Els restaurants El Cantó del Palasiet i La Capella han col·laborat amb 2 menús de degustació cadascun; l’empresa nàutica La Bocana Sailing Point, dos baptismes-iniciació Stand Up Paddle de 2 hores de durada; els apartaments turístics “L’Amante Suites”, una estada d’una nit per a dues persones i els apartaments turístics “Vero Holiday Homes” una estada de dues nits en un apartament per a 5 persones. A tots ells González n’ha agraït la generositat.

A més, l’edil alteana ha felicitat Turisme Costa Blanca per esta excel·lent iniciativa que ha contribuït a donar molta promoció a la destinació Altea i també a les empreses que han donat els premis.

Pin It on Pinterest