Select Page

Ahir van començar les obres de reparació de l’escullera de Cap Negret. Una actuació que condicionarà la zona que es trobava deteriorada a causa dels temporals de la passada primavera.

Els treballs que s’estan duent a terme, i que tindran una duració d’aproximadament dues setmanes, consisteixen en la reparació de la base de l’escala que permet l’accés públic a la platja, aportant a més l’escullera necessària amb la finalitat de millorar la protecció del tram de costa.

Aquestes obres s’executen en el marc de les obres d’emergència per a reparació dels danys produïts, a causa dels temporals marítims de vent i de pluges, esdevinguts el mes de març i principis d’abril de 2022 a la província d’Alacant. I estan sufragades pel Servei Provincial de Costes a Alacant (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic).

“Volem agrair al Ministeri aquesta actuació, molt necessària per a l’ús i gaudi de la platja i el passeig. A més, amb aquesta obra esperem que estiga la zona més protegida davant futurs temporals”, ha comentat Jaume Llinares, alcalde d’Altea.

 

Pin It on Pinterest