Select Page

Turisme presenta l’espot que es difondrà en xarxes i mitjans de comunicació

La regidoria de Turisme ha fet pública la campanya promocional del municipi per a la temporada tardor 2021. El vídeo remarca la inclusió i l’accessibilitat com atractiu turístic. Durant l’acte la regidora de Turisme, Xelo González, ha estat acompanyada pel director general de Turisme CV, Herick Campos; representants de Fesord, ILUNION i Fuera de Series Producciones.

Quant al contingut, la regidora ha destacat que “en el vídeo es veuen reflectides les quatre potes de la destinació Turístic Intel·ligent que volem promocionar en Altea: cultura, ciclisme, nàutica i natura. Tot això casat amb l’accessibilitat, la inclusió i la sostenibilitat” com factors rellevants en l’oferta turística alteana. En el mateix sentit, però des del punt de vista creatiu, Juan Galonce, de la productora Fuera de Series, ha explicat que el vídeo està basat en “tres elements substancials: un arc temporal des de l’alba al capvespre, l’arc narratiu amb cinc opcions d’activitats a realitzar en el municipi i la inclusivitat com a leitmotiv de l’espot”. L’eslògan “Encantada de conéixer-te” “convida a totes les persones sense excepció ni exclusió”.

El projecte ha sigut desenvolupat amb la col·laboració de Turisme CV, organisme amb qui l’Ajuntament d’Altea té signat un conveni que permet portar endavant accions de màrqueting turístic i promoció del municipi. El seu director general ha definit la que hui es presentava com “un exemple d’inclusió”, un factor fonamental per a garantir l’experiència turística universal. “El turisme no és només un dret, sinó que ha de ser per a tots i totes, amb independència de les seues condicions”, ha afirmat.

Per la seua part, Pilar Soret, directora comercial d’ILUNION del Grup Social ONCE, ha felicitat l’Ajuntament d’Altea “per fer possible que l’oci també siga possible per a totes les persones amb discapacitat”. En nom de tot l’equip d’ILUNION, ha transmés l’agraïment per la rapidesa en posar en marxa accions “perquè el pla d’accessibilitat no sols es quedara en paper”, procés en el qual han participat en la fase de diagnòstic. L’empresa també ha sigut l’encarregada de desenvolupar l’audiodescripció del vídeo, un element crucial per a les persones cegues “perquè puguen gaudir mitjançant l’oïda d’Altea, inclús en un entorn que és pura imatge”.

L’espot es difondrà per mitjans de comunicació i xarxes socials, on ja es pot visualitzar als perfils de VisitAltea. L’acte complet està disponible en: https://www.youtube.com/watch?v=rExoA7O88Dg&t=554s

Pin It on Pinterest