Select Page

L’anunci es projectarà en fires de turisme i en xarxes socials

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, regida per Xelo González, ha presentat hui el seu nou espot promocional amb el lema ‘’Altea, has de viure-la”. El vídeo es podrà visionar en els perfils de xarxes socials de Visit Altea, en el canal de Youtube de l’Ajuntament i serà portat a les diferents fires de turisme a les quals acudisca el municipi.

Han presidit la presentació de l’espot Jaume Llinares, alcalde de l’Ajuntament d’Altea; Xelo González, regidora de Turisme, Herick Campos, director general de Turisme de la Generalitat València, el productor de l’empresa creadora de l’espot, Lavidente Films; Ismael Martínez i el seu director, Jesús López Melgares i membres de la Corporació Municipal.

La regidora en la presentació ha explicat que “l’espot és accessible i totalment inclusiu, amb una audiodescripció en diversos idiomes, per a portar la imatge d’Altea al voltant del món. El nostre objectiu és que el nostre municipi siga un destí obert per a totes i tots”. I afegia: “En aquest sentit, s’ha donat visibilitat a les quatre potes del DTI, Destinació Turística Intel·ligent, per a poder desestacionalizar el turisme, com ho són la cultura, el ciclisme, la nàutica i la natura. Tot això, casat amb l’accessibilitat, la inclusió i la sostenibilitat”

L’espot comença amb una parella asseguda en la taula d’un restaurant en un hotel d’Altea, la xica li pregunta al xic, Què tal per Altea?, a continuació, el xic s’imagina la seua visita a Altea realitzant un viatge per la gastronomia, el patrimoni, les festes, les tradicions i els productes del municipi, a més, de practicar activitats esportives, com: el ciclisme, la nàutica o senderisme per la naturalesa. Tot seguit, quan el xic deixa de tindre el seu flashback de la visita, la xica li pregunta. Escolta?, escolta?, escolta?, Què tal per Altea? El jove riu sense poder explicar Altea amb paraules, contagiant el riure a la jove.

El productor Ismael Martínez ha relatat que: “ens hem sentit escoltats per l’Ajuntament, en la nostra campanya hem volgut reflectir el concepte ‘’Altea, has de viure-la” perquè pensem que l’experiència turística del municipi mereix ser experimentarà per un mateix i no que te l’expliquen. Estem molt contents amb el resultat, ja que, no hem pogut ficar totes les imatges en un minut i mig, esperem tornar-nos veure les cares per a tindre l’oportunitat d’ensenyar tot el que s’ha quedat fora”.

Per part seua, el director de l’espot, Jesús López Melgares: “Agraïsc la confiança de la Regidoria de Turisme i a les empreses col·laboradores. L’espot està carregat de narrativa fugint de les campanyes tradicionals descriptives”

Herick Campos, director general de Turisme de la Generalitat València, encarregat de tancar la presentació es mostrava agraït, “L’anunci reflecteix el poble mediterrani que és, els seus productes de quilòmetres 0, la seua cultura, la seua mar, la seua naturalesa, les seues cases blanques i els seus valors. També reflecteix la seua voluntat de desestacionalizar el turisme amb activitats com el cicloturisme per a mantindre el turisme durant tot l’any i el pla de turisme sostenible d’Altea”.

Per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del nostre municipi s’ha comptat amb la col·laboració del Departament de Noves Tecnologies, encapçalat per Pere Barber.

Link de la presentació: https://www.youtube.com/watch?v=gxdigijfcuy

Pin It on Pinterest