Select Page

La regidoria de Cultura, regida per Aurora Serrat, ha donat a conèixer la programació prevista per al present mes de desembre en què la música es converteix en la protagonista a través de diversos concerts i espectacles.

El musical “El Metge” els dies 14 i 15 de desembre, a Palau Altea a les 20:15h, dóna inici a esta programació. El preu de l´entrada és de 25€. En el transcurs del mateix els espectadors s’endinsaran en la vida del xicotet Rob J. Cole, que canvia el dia que queda orfe i descobreix que posseeix un insòlit do a les mans: pot predir la mort.

Amb dinou anys parteix cap a la llunyana Pèrsia, on hi ha una escola de medicina dirigida pel millor metge de l’època, Avicena, per convertir-se en metge. Res serà fàcil per a Rob a Ispahan. Aviat es converteix en un alumne rellevant d’Avicena, però una plaga, la guerra i un rei dèspota posaran a prova la vida de Rob.

El divendres 17, concert Camerata Ars Cantica, dirigit per l’alteà Jaime F. Ripoll Martins. Durant l’actuació es podran escoltar els poemes nadalencs de l’escriptora Carmelina Sánchez Cutillas, que Ripoll Martins ha posat música. El concert tindrà lloc a Villa Gadea a les 20:00h amb entrada lliure.

Dissabte 18 a les 19:00h al Centre Cultural d’Altea la Vella, Eugeni Alemany ens presenta el seu espectacle “En persona guanye”. El preu de l´entrada és de 10€.

Aquell mateix dissabte 18, els amants de la música podran gaudir d’un concert a càrrec de la Coral i orquestra de Pols i Pua de la SFA a l’Església Parroquial d’Altea a les 19.15h amb entrada lliure.

El diumenge 19 de desembre a les 18:00h al Centre Cultural d’Altea la Vella, concert de Nadal de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella amb entrada lliure.

El dia 20 a les 18h, l’activitat està dirigida a públic infantil amb la presentació del llibre de l’alteana Sara Gregori, “El meu cosí Quico i l’Eruga Màgica”. Al llarg de la mateixa es duran a terme tallers adreçats a menuts d’entre 3 i 8 anys.

El dia 23 l’Orquestra Simfònica de la SFA durà a terme el concert extraordinari de Nadal. Este tindrà lloc a les 20:30h a Palau Altea i el preu de l’entrada és de 6€.

L’1 de gener del 2022, tindrà lloc el tradicional Concert de Cap d’Any a Palau Altea. En esta ocasió anirà a càrrec de l´Orquestra Simfònica Belles Arts i el preu de l´entrada és de 21€.

L’Orquestra Simfònica Belles Arts està formada per prestigiosos músics de la Comunitat Valenciana amb gran experiència professional i el compromís del qual és oferir música de qualitat al costat dels millors directors i solistes del panorama nacional i internacional.

A més de tota esta programació cultural per a este nadalenc mes de desembre, a la Casa de Cultura s’ha instal·lat un Betlem per al gaudi d’alteans, alteanes i visitants amb entrada lliure i l’horari de visites del qual és de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 17 a 20h.

Des de Cultura, la seua responsable municipal, Aurora Serrat, anima la participació i destaca la varietat musical de què es pot gaudir este mes de desembre, que inaugurava el Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea, que va tenir lloc el dia 4 de desembre.

 

Pin It on Pinterest