Select Page

El municipi ha constituït aquest matí la primera taula de qualitat del SICTED, que enviarà les propostes avaluades al Comité de Distinció

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua regidoria de Turisme, ha convocat aquest matí la primera Mesa de Qualitat del SICTED, en la qual ha avaluat a les sis empreses i organismes municipals que opten a adherir-se a aquest segell de qualitat turística.

La trobada presidida per l’edil de Turisme d’Altea, Xelo González, ha comptat amb la participació de les gestores SICTED del destí, Pepi Durà i Ana Pérez Alós, el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, i representants de Turisme Comunitat Valenciana, l’associació local de comerciants ALCEA, l’associació local d’hostalers, HOSPAL, la Fira d’Esdeveniments d’Altea i la Confraria Castell de l’Olla.

Durant la sessió de constitució de la Mesa de Qualitat del SICTED s’ha anunciat que els sis serveis turístics han superat el procés d’avaluació. Després d’avaluar l’informe, el municipi enviarà la proposta d’adhesió al Comité de Distinció, el qual es reunirà a Madrid el pròxim 15 de desembre per a la seua revisió.

Aquest Comité, que es reuneix dues vegades a l’any, estarà compost per personal de l’Àrea de Qualitat i Desenvolupament Tecnològic de la Subdirecció General de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística de la Secretaria d’Estat de Turisme, els qui s’encarregaran de revisar el compliment de tots els compromisos dels establiments i destins presentats pels destins a comité de distinció.

“Amb la constitució d’aquesta primera Mesa de Qualitat continuem treballant per a mantindre i diferenciar a Altea entre els destins referents en matèria de qualitat turística. Aquests sis serveis del nostre municipi, que han superat amb escreix el procés d’avaluació, ens permeten mostrar l’excel·lència que ofereix el nostre municipi a la ciutadania i els visitants. Esperem el desembre vinent que aquestes empreses i organismes lluïsquen el segell SICTED després del veredicte del Comité de Distinció”, ha explicat la regidora de Turisme d’Altea, Xelo González.

El projecte SICTED en el destí Altea es va reprendre en 2020 amb la formació de personal tècnic dels departaments de Comerç i Turisme, el qual ha comptat amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i la Cambra de Comerç d’Alacant.

Pin It on Pinterest