Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua regidoria de Turisme, ha convocat aquest matí la Mesa de Qualitat del SICTED, en la qual ha avaluat a les empreses i organismes que opten a aquesta distinció de qualitat turística.

En el present any, han sigut set les noves empreses de la localitat que opten al segell de qualitat promogut per la Secretària d’Estat de Turisme i que per a això han passat per una formació especialitzada per la Cambra de Comerç d’Alacant. Les empreses i entitats són: Club Náutico Campomanes, Club Náutico Altea, restaurant Bon Vent, Hotel Ábaco, Hotel Cap Negret, Apartamentos Turísticos Mimar i la Policia local d’Altea.

Després de la formació, serà el Comité de Distinció del SICTED qui determine si poden obtindre aquesta distinció, una certificació que posa de manifest la qualitat dels serveis turístics d’Altea i que aporta importants avantatges als qui la posseeixen.

En aquesta taula, es realitza també el seguiment d’aquelles empreses que el passat 2021 van obtindre aquesta distinció, que van ser sis.

“Formar part de SICTED és molt important, no sols perquè és un segell que demostra la qualitat, sinó perquè ofereix oportunitats com comptar amb la publicitat a nivell nacional que fa el Ministeri en la seua pàgina SICTED i també l’autonòmica de Turisme CV; a més d’optar a subvencions específiques. Una oportunitat per a les nostres empreses”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Grup de millora del SICTED

El grup de millora del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins, que l’any passat va proposar el projecte de col·locació de cartells identificatius adaptats en diferents edificis institucionals, emblemàtics i en establiments i pel qual es van instal·lar més de 500,  enguany va llançar noves propostes per a la millora del destí, en aquesta ocasió per a millorar la connectivitat del transport urbà, que es van implementar el passat estiu.

La primera d’elles va ser incrementar la freqüència de l’autobús 27 i que a més arribara a la zona del port esportiu Marina Greenwich; la segona acció va ser habilitar una línia circular que unia totes les zones d’aparcament del nucli urbà amb el barri antic, amb la finalitat de descongestionar de trànsit rodat la zona més turística de la localitat.

Pin It on Pinterest