Select Page

 

L’Ajuntament farà una modificació de crèdit de 27.000 euros per a adquirir el mobiliari necessari per a protegir la col·lecció pictòrica municipal

El ple ordinari de l’Ajuntament d’Altea, celebrat aquest matí, ha aprovat la modificació de crèdit necessari per a alliberar 88.577 euros per al primer abonament establit en la fallada judicial per les indemnitzacions del parc del Jardí de l’Argentina, un projecte desenvolupat en 2004 sobre sòls que no eren de titularitat municipal.

La necessitat de realitzar la modificació de crèdit respon al compromís del primer termini acordat, que ha d’estar abonat abans del 31 de desembre, dels dos establits per a liquidar el deute total. El segon abonament, d’altres 88.000 euros, haurà d’estar satisfet abans del pròxim 30 de juny.

L’aprovació d’aquest crèdit extraordinari suposarà el tancament definitiu del deute i la causa judicial que es venen arrossegant des de fa més de 16 anys. En l’anterior legislatura, es va liquidar una primera reclamació a un altre dels propietaris del sòl afectat per valor de 138.000 euros. En total, el Consistori haurà pagat 315.000 euros en sentencies més els 534.000 euros que va costar la ejecució.

Protecció col·lecció

D’altra banda, el ple també ha aprovat la decisió de l’equip de govern municipal de generar una nova modificació de crèdit, en aquest cas per valor de 27.000 euros, per a l’adquisició de mobiliari.

Es tracta d’unmobiliari específic per a la protecció i conservació de la col·lecció pictòrica municipal que es troba al Palau d’Altea. Les noves adquisicions se situaran a la Sala Navarro Ramón de Palau Altea, que permeta ordenar i guardar en bones condicions el patrimonio pictòric de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest