Select Page

Des del dia d’ahir i fins demà, 23 de novembre, Altea participa al tercer congrés internacional per a Destinacions Turístiques Intel·ligents, que se celebra a València baix el títol World Conference on Smart Destinations. Així ho ha informat l’edil de Turisme Xelo González.

Coincidint amb el 10è aniversari del model de Destinació Turística Intel·ligent, promogut pel ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, València, nomenada Capital Europea de Turisme Intel·ligent per un jurat de la Unió Europea expert en accessibilitat, sostenibilitat, digitalització, herència cultural i creativitat , allotja esta conferència internacional per a experts en turisme. Una trobada focalitzada als cinc pilars que comprèn un DTI, com són la governabilitat, la sostenibilitat, la innovació, la tecnologia i l’accessibilitat. “Uns fonaments en què Altea ha treballat de valent per aconseguir ser la primera destinació turística de menys de 50.000 habitants amb la certificació DTI”. Ha apuntat la responsable municipal de Turisme, que posa de manifest “la important inversió en què Altea està immersa per ser un dels municipis pioners en gestió del medi ambient, cultura i patrimoni, esports nàutics, ciclisme, entre d’altres; com així reclama este model turístic, pioner al nostre país i la finalitat del qual és augmentar la rendibilitat turística i més competitivitat, aplicant tecnologia i innovació per millorar l’accessibilitat i la qualitat de vida dels veïns”.

La jornada està sent un fòrum obert de debat sobre les oportunitats i reptes de les destinacions turístiques, sobre les solucions necessàries per seguir sent competitius i sostenibles i sobre com la tecnologia i la innovació, aplicades al sector turístic, estan generant canvis estructurals que han anat establint un nou entorn empresarial juntament amb la intel·ligència turística. Ha explicat Xelo González, regidora de Turisme, que assisteix a este “3RD World Conference On Smart Destinations” acompanyada pels tècnics de les àrees de Noves Tecnologies i Turisme, Toni Alós i Ana Pérez Alós, respectivament.

Pin It on Pinterest