Select Page

El 24 de novembre es decidiran els 10 projectes finals

La quinta edició dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament d’Altea ha finalitzat la seua primera fase, la de presentació de propostes, i ha rebut un total de 45 projectes. S’inicia ara la fase d’estudi de la viabilitat dels projectes, en la qual participaran els tècnics municipals i per a la qual s’estan dividint les propostes per les diferents àrees.

“Un any més la ciutadania ha demostrat la seua implicació amb la seua ciutat i el seu interés per formar part activa de les decisions municipals. Estudiarem totes les propostes presentades per a veure si són viables i el pròxim 24 de novembre el Consell de Participació decidirà els deu projectes que aniran a la votació popular”, ha comentat María A. Laviós, regidora de Participació Ciutadana.

La votació dels deu projectes finalistes serà del 29 de novembre al 31 de desembre i podrà votar qualsevol persona major de 16 anys empadronada a Altea. En total es triaran tres projectes prioritaris, i com a novetat en aquesta edició, es triarà l’ordre de prioritat.

Els projectes i tota la informació relativa al procés de pressupostos participatius es pot consultar en www.alteaparticipa.es.

Pin It on Pinterest