Select Page

Amb motiu de la celebració del Dia del Comerç Local hui 25 d’octubre, l’Ajuntament està portant a terme accions per a potenciar el teixit empresarial de proximitat.

Durant el matí, la regidoria de Comerç ha eixit a la Plaça de l’Ajuntament per a fer el repartiment de 2.000 bosses reutilitzables de tela personalitzades per a la data. El regidor de l’àrea, Miguel de la Hoz, defén “l’ús habitual d’estes bosses que ajuden a fer una compra més sostenible i ecològica per a intentar eliminar les de plàstic d’un sol ús”.

A més a més, s’han sortejat en directe per Ràdio Altea cinc xecs valorats en 100 € a gastar als establiments alteans entre els qui han participat amb una nota de veu explicant “per quin motiu t’agrada el comerç local”. Els números guanyadors han sigut: 10, 14, 18, 24 i 27.

L’edil destaca el paper del comerç de proximitat en l’economia local i anima a la ciutadania a fer les seues compres en Altea. “Les accions que posem en marxa pretenen reconéixer la seua tasca implicada en el desenvolupament municipal, que també s’ha vist afectat durant la pandèmia”, comenta.

Pin It on Pinterest