Select Page

La campanya llueix el lema “Compra en valors amb el comerç d’Altea”

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, regida per Miguel De la Hoz, juntament amb les associacions de comerciants més representatives del municipi, Alcea, Feria de Eventos i Mercat Municipal, celebren hui, 25 d’octubre, el Dia del Comerç Local de la Comunitat.

L’edil de l’àrea, De la Hoz, ha explicat el sorteig organitzat des de la Regidoria per a commemorar aquest dia: “la ciutadania pot fer-se una foto amb la seua compra durant aquest 25 d’octubre per a entrar en un sorteig de dos vals amb un valor de 100€ cadascun per a gastar en el comerç local. Per a participar, els interessats i interessades han de pujar una foto en les xarxes socials al costat del photocall etiquetant a comerçaltea”. I ha afegit: “a més se’ls entregarà una bossa de roba amb el logo del comerç local i de la pàgina web Alteamarket”.

Aquesta campanya està subvencionada i compta amb col·laboració de la Conselleria de Comerç de la Generalitat Valenciana. D’altra banda, l’emissora local, Ràdio Altea, celebrarà un altre sorteig de 3 vals de 100 € cadascun a les persones que telefonen a la ràdio o envien un Whatsapp comptant quin és el seu comerç local favorit. El guanyador s’anunciarà demà en la segona part del magazine “A Trossos i Mossos”.

La Regidoria de Comerç també ha col·locat muppis en diferents llocs del municipi per a donar publicitat al dia. “Hem col·locat un tòtem amb forma de bossa de compra en la plaça de l’ajuntament, per a incentivar al nostre comerç” finalitzava, De la Hoz.

Pin It on Pinterest