Select Page

Un any més, la campanya del Bo Escolar dóna el tret d’eixida al curs escolar. En total, 318 persones van realitzar les seues compres de material escolar en establiments locals. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz.

En l’habitual convocatòria per a educació infantil i Primària, van ser 222 compradors que van participar en el sorteig de sis bons de 200 € a gastar en el comerç local. El regidor destaca que “quasi arriba a doblegar la xifra de l’anterior any amb 117 participants”.

Com a novetat enguany, en col·laboració amb la regidoria de Joventut, s’ha afegit la rifa de dos bons de de 200€ a gastar en el comerç local per l’adquisició de material per a Educació Secundària i universitaris. En aquest sentit, han sigut 96 els tiquets presentats per a l’obtenció d’un número del sorteig.

Quant als afortunats dels sortejos realitzats en directe per Ràdio Altea, els números guanyadors d’educació infantil i primària van ser: el 35, que correspon a R.R.; el 67, que correspon a S.R.; el 106, que correspon a M.B.S.; el 120, que correspon a P.R.; el 133, que correspon a M.S.; i el 166, que correspon a J.B. Per a educació secundària i universitària, els números extrets han sigut: el 60, que correspon a I. O.; i el 16, que correspon a J.S.

L’edil també ha donat a conéixer els números de reserva que corresponen al 153 de M. I. i el 201 de S., per al primer sorteig; i el 10 de M. B.

En una valoració general, De la Hoz celebra les dades de participació en “aquesta mostra de suport al comerç local en una temporada tan activa com l’inici del curs escolar”.

Pin It on Pinterest