Select Page

Les autoritats municipals acudeixen a esta cita anual de lluita contra el càncer de mama i ginecològic.

Ahir al matí diumenge tenia lloc la marxa solidària que Anémona, en col·laboració amb l’ajuntament d’Altea, organitza cada any i que ja s’ha convertit en un símbol a la Marina Baixa de lluita contra el càncer de mama i ginecològic. Cita que va ser secundada per més de set-centes persones i que transcorria des del Passeig d’Altea fins al racó de l’Albir i tornada; un recorregut d´uns 6 quilòmetres accessible per a tota la família.

A meitat de camí, concretament al racó de l’Albir, la regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l’Alfàs, que també col·laborava en la marxa, repartia més de 1.000 botelles d’aigua.

Finalitzada la marxa, Yolanda Cebrián, coordinadora d’Anémona a Altea donava les gràcies als participants amb estes paraules. “Moltes gràcies a tots els que heu participat i als col·laboradors perquè sense vosaltres esta marxa no es podria celebrar”.

A més, Maria Botella, presidenta d’Anémona Marina Baixa, donava les gràcies al regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón el treball realitzat per esta marxa i també la disposició de la Corporació Municipal perquè esta cita amb la solidaritat seguisca present any rere any.

Per la seua banda, José Luis León Gascón ressaltava la gran participació i el magnífic paper de l’organització que, a més de congregar tanta gent, ha sigut capaç d’omplir Altea de samarretes solidàries, la recaptació de les quals va destinada a la lluita contra esta malaltia.

En paraules de l’edil, “s’han venut 800 samarretes i no n’hi ha hagut prou, per la qual cosa l’any que ve cal augmentar el número”. A més de les samarretes solidàries identificatives de la marxa, les integrants de Anémona tenien a la venda altres articles amb el logo de l’associació i que a poc a poc es van anar esgotant a falta de samarretes; com ara gorres, bolígrafs, jaquetes paravents, envasos per a líquid, viseres, etc.

Finalment el regidor alteà declarava, “veure gent gran participant a la marxa, va ser un dels avantatges de dur-la a terme per un recorregut fàcil, adaptat i sense barreres”.

Pin It on Pinterest