Select Page

Pere Barber: “està previst iniciar les obres una vegada finalitzat el procés de contractació”. 

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha informat que les obres de remodelació de la Piscina Municipal donaran inici a finals d’octubre previsiblement. En estos moments les empreses que desitgen optar a executar les millores disposen de les bases de la convocatòria al portal de contractació de l’Ajuntament d’Altea, https://altea.sedelectronica.es/contractor-profile-list

Com a responsable d’Esports, Barber ha animat a les empreses de la localitat “a estudiar el projecte i si està dins les seues possibilitats que es presenten per realitzar esta obra que serà molt important per al municipi perquè serà per reobrir en millors condicions la piscina municipal”.

“Esta licitació estarà publicada 30 dies i a partir d’una vegada realitzada donaran inici les obres. La previsió és que estiguen concloses a finals d’este any o principi del pròxim “; ha detallat l’edil.

Pel que fa a l’estat actual de la piscina, el responsable municipal d’Esports ha indicat que “la piscina no està en un estat d’abandó, sabem que l’aigua està verda, però està tenint un manteniment mínim perquè no produïsca mosquits. S’ha decidit no buidar el got de la piscina perquè així ho van aconsellar els tècnics municipals per evitar trencaments en el got que empitjorarien el seu estat. Per este motiu no s’ha buidat i esta aigua podrà recuperar-se quan es vaja a posar en funcionament la piscina i estarà en perfectes condicions i complint la normativa pel que fa a l’estat de l’aigua a les piscines municipals”.

Pin It on Pinterest