Select Page

De la mateixa manera que el passat any, el retorn a les aules ha estat marcat per la pandèmia i que, segons la regidora d’Educació Vicenta Pérez, “ens ha obligat a adaptar-nos de nou als protocols sobre els quals hem estat treballant durant l’estiu per poder complir-los”. Tot i això, este matí ha donat inici el curs amb relativa normalitat dels més de 2.000 alumnes amb què compta Altea als nivells d’Escola Infantil, CEIP i IES.

Pérez Barber ha subratllat la importància d’iniciar el curs de manera presencial i que l’alumnat entre de nou en la dinàmica habitual de les aules. L’edil ha apuntat que els mesos de vacances han servit per a portar endavant feines de millora en diferents centres com les incloses en el Pla Edificant.

Seguint amb les tasques relatives a la regidoria, durant l’última setmana Pérez es va reunir amb inspecció, els CEIP i IES del municipi per a tractar l’escolarització, “durant estes sessions es van gestionar les sol·licituds rebudes fora de termini”. A més a més, la regidora recorda que “queden vacants per al batxillerat nocturn i per al cicle de grau mitjà i superior d’edificació, ambdues formacions impartides a l’IES Bellaguarda”.

“Des de la regidoria insistim en la importància de complir amb les mesures sanitàries perquè, si tots les complim, serà més fàcil tirar endavant i fer-hi front de manera conjunta a la pandèmia”. Ha recalcat la responsable d’Educació en el municipi, que ha acabat desitjant “un bon curs escolar per a tots, alumnat, pares i mares i per al professorat” sense deixar passar l’oportunitat d’agrair “l’esforç i treball que ha hagut de fer el professorat, els directors dels diferents centres i el personal de neteja i conserges dels centres educatius perquè han hagut de fer un gran treball per adaptar-se al que se’ns està demanant”.

Pin It on Pinterest