Select Page

Aquest matí ha donat inici el curs de màrqueting i comunicació digital impartit per la Cambra de Comerç d’Alacant en col·laboració amb les regidories de Projectes Europeus i Foment de l’Ocupació. A l’inici de la jornada, Maria Antonia Laviós, regidora de les àrees, ha donat la benvinguda a l’alumnat inscrit.

“Aquest curs, dirigit a la joventut, s’impartirà a l’Escola per a Persones Adultes d’Altea durant els mesos de maig i juny. Es tractaran temes necessaris hui dia per a una millor inserció en el mercat laboral”, assegura Laviós.

El curs constarà de dos mòduls pràctics centrats en el desenvolupament d’habilitats socials i ocupabilitat, estratègies de naming i marca, la figura del community manager, la reputació en línia, etc.

“Aquest curs s’ofereix dins de les activitats establides en el conveni signat setmanes arrere entre la Cambra de Comerç d’Alacant i l’Ajuntament d’Altea amb l’objectiu de millorar la perspectiva d’ús dels i les joves”, afig l’edil.

Pin It on Pinterest