Select Page

El passat dilluns, 17 de maig, va començar el curs de Competències Digitals emmarcat en el Pla d’Ocupació de la Creu Roja i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea. Les classes s’estan impartint en l’Escola d’Adults i finalitzaran el divendres 21 de maig.

“Este curs entra dins de la nostra aposta per l’alfabetització digital, ja que en este temps de pandèmia en el que pràcticament tots els processos es feien via online, hem pogut constatar que hi havia molta gent que desconeixia el funcionament de les mateixes”, explica Mari Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació. Els alumnes estan rebent formació bàsica en equips informàtics, amb nocions de sistemes operatius, navegadors i components, així com de les facilitats que ofereix l’administració electrònica i les possibilitats d’accés i identificació.

“Tot i que molts dels processos a poc a poc van tornant a la presencialitat, molts altres han vingut per a quedar-se i és molt important que els usuaris sàpiguen desenvolupar-se en estos mitjans i així poder aprofitar totes les ferramentes disponibles”, puntualitza l’edil. Quan el curs finalitze, l’alumnat haurà adquirit coneixements per a fer operacions bàsiques amb diversos dispositius electrònics, donar-se d’alta en pàgines web d’empreses i portals d’ocupació, decidir sobre la seua privacitat en les xarxes socials o desenvolupar una marca personal en línia, entre altres.

Pin It on Pinterest