Select Page

El passat dimecres 9 de juny, el Consell Escolar Municipal es va reunir de manera telemàtica per a resoldre alguns assumptes del curs que acaba i plantejar nous reptes per al següent.

Entre diferents punts, l’òrgan de representació escolar va aprovar per unanimitat els dies no lectius del curs 2021-2022, que corresponen al 7 de desembre de 2021, 14 de febrer i 18 de març de 2022. La segona data “correspon amb les Festes del Crist de la Salut d’Altea la Vella que es va considerar en el seu moment com un dels tres dies escollits com a no lectiu de cada any”, comentava la regidora d’Educació, Vicenta Pérez.

A més, l’encontre també va servir per a donar compte del Pla Edificant a la localitat, tant de les obres ja finalitzades com per a les futures intervencions ja programades.

Finalment, l’edil va agrair “a tota la comunitat escolar que ha patit este curs escolar tan estrany. Cal recordar la seua tasca per a contenir el virus als centres i, a la vegada, fer el seu paper real d’ensenyament a l’alumnat”.

Pin It on Pinterest