Select Page

En el matí de divendres, el Ple de la Corporació Municipal aprovava l’inici d’expedient d’obres de construcció i concessió de la nova cafeteria i gimnàs al poliesportiu municipal. Instal·lacions que en l’actualitat es troben obsoletes i que a proposta de l’edil d’Esports, Pere Barber, seran renovades després del corresponent procediment obert de contractació subjecte a regulació harmonitzada.

“Este és l’últim tràmit per poder treure la licitació, en el ple vam aprovar els plecs tècnics i administratius que regiran el concurs”; ha explicat el responsable municipal d’Esports.

Pere Barber ha volgut ressaltar que “en els plecs s’han introduït totes aquelles qüestions que ofereixen una màxima garantia de les noves instal·lacions com ara serveis que s’han d’oferir i els seus preus”.

Pel que fa al pressupost del projecte de reforma, l’edil ha recordat que es tracta d’una inversió de 1,5 milions d’euros i 25.000€ anuals durant els 25 anys de la concessió. El temps de l’execució de les obres està fixat en 16 mesos.

El punt d’ixida endavant amb els vots favorables de l’equip de govern, Compromís-PSOE i l’abstenció del PP; una abstenció que justificava la seua portaveu indicant que l’estudi de viabilitat no està basat en dades reals; cosa que preocupa el grup municipal popular per possibles conseqüències econòmiques en un futur. Una justificació que l’edil d’Esports desmentia.

El termini de presentació de propostes serà de 30 dies naturals a partir de la publicació en el Diari Oficial de la Unió Europea. Estes ofertes es realitzaran per mitjans electrònics.

Pin It on Pinterest