Select Page

Anémona i les regidories de Benestar Social d’Altea i Alfàs del Pi treballen en els preparatius de la present edició.

L’edil de Benestar Social, Anna Lanuza, informa sobre la reunió de treball que este mateix matí ha mantingut amb l’associació Anémona i amb la regidora de Benestar Social d’Alfaz del Pí per concretar els detalls del voltant de la Marxa Contra el Càncer de la citada associació. “Hui mateix des de Benestar Social ens hem reunit amb la presidenta d’Anémona i la coordinadora a Altea, a més de la regidora de Benestar Social d’Alfàs del Pí, Marisa Cortés, per abordar la marxa contra el càncer que tindrà lloc el proper 10 de març i que per segona vegada es realitzarà en col·laboració amb la localitat veïna”. Ha assenyalat Anna Lanuza.

María Botella, presidenta d’Anémona ha volgut destacar que “baix el lema Endavant! este any tornem a eixir al carrer per donar visibilitat a esta malaltia i també per enviar un missatge d’esperança i suport a les persones que la pateixen”.

Com avança la presidenta, “a partir del febrer ja es podran adquirir les samarretes de la marxa als punts de venda habituals, a més del mercat dels dimarts. A Alfaz del Pí també hi haurà punt de venda, a més d’estar als mercats ambulants dels divendres i diumenges de l’Albir”.

El recorregut d’esta marxa, apta per a tots els públics, abasta des de la zona del Passeig a la platja del Bol, concretament davant de l’escultura d’Altea, fins al racó de l’Albir on hi haurà zona d’avituallament i oci per tornar després al punt de partida, tal com la coordinadora a Altea, Lina Borja ha manifestat: “tornem a fer el mateix recorregut que l’any passat perquè és un tram fàcil de fer per la seua accessibilitat perquè així totes les persones que ho desitgen ens puguen acompanyar i també perquè el paisatge, vorejant la costa a tota la marxa, fa que el recorregut siga espectacular”.

L’edil de Benestar Social d’Alfàs del Pí, Marisa Cortés, ha destacat el positiu d’unir la marxa a les dos localitats “el poder repetir un any més juntament amb Altea esta col·laboració amb l’associació Anémona implica donar més força i visibilitat tant l’entitat com tot allò que representa; per això, igual que a l’anterior edició, des d’Alfaz ens posem a disposició de l’associació per col·laborar en tot allò necessari”.

Finalment Anna Lanuza agraïa l’esforç i la tasca d’Anémona així com animava la ciutadania a participar-hi. “Vull donar les gràcies a Anémona per la gran feina que fan diàriament de manera totalment altruista. Així com els agraïsc la seua implicació diària al nostre municipi; de la mateixa manera que vull agrair a la regidoria d’Alfaz del Pí la seua disposició per, un any més, treballar de manera conjunta”.

La responsable municipal de Benestar i Sanitat convida la població a participar un any més en esta marxa solidària que ja s’ha convertit en cita destacada al municipi, en què cada any participa més gent.

Pin It on Pinterest