Select Page

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Pere Barber, ha adequat una nova sala de gimnàs per als diferents clubs esportius locals. Aquest nou espai, més ampli que el que tenien abans, és exclusiu per a les diferents necessitats dels clubs alteans.

La nova sala, a més de tindre majors dimensions, compta amb una millor il·luminació i sistema de climatització. Per a la seua adequació s’han pintat les parets i s’ha cobert el sòl de tatami que afavorisca la pràctica esportiva dels usuaris.

La Regidoria té previst millorar i ampliar el nombre de màquines actuals així com entapissar de nou les que ja es troben en funcionament, per a millorar el seu estat.

“Aquest és un servei que des de l’Ajuntament oferim als clubs esportius amb la finalitat d’afavorir la seua preparació i entrenaments sense que hagen d’invertir en gimnasos”, ha conclòs Pere Barber, regidor d’Esports.

Pin It on Pinterest