Select Page

L’activitat serà el pròxim 1 d’abril i és totalment gratuïta

El Centre Juvenil d’Altea es convertirà en la seu d’una escape room anomenada “Fantastic Bag” divendres que ve, 1 d’abril. Tota la tensió de la escape room anirà dins d’una maleta “misteriosa”. Així ho ha donat a conéixer la regidora de Joventut, Marta Lloret. L’edil ha informat que és una activitat gratuïta.

La jornada començarà a les 17.00 hores i s’admetran grups d’entre quatre i sis persones. La duració de cada torn serà aproximadament de 45 minuts.

En paraules de Lloret, “sabem que la joventut necessita un oci saludable, divertit i diferent, Així mateix, hem decidit celebrar aquesta activitat que està de moda entre els joves”. La regidora de Joventut ha recordat que l’activitat seguirà la normativa sanitària vigent i amb l’ús de màscara obligatòria.

Les inscripcions es podran fer amb el codi QR o en la següent web https://entradium.com/es/events/fantastic-bag-altea.

Finalment, Marta Lloret ha recordat a la joventut que el Departament segueix a la seua disposició en el següent correu joventut@altea.es i en les xarxes socials com Instagram @joventutaltea i Facebook “Regidoria de Joventut Altea”

Pin It on Pinterest