Select Page

El dissabte 20 d’agost, a partir de les 17:00h, tindrà lloc al Palau d’Esports d’Altea un esdeveniment esportiu organitzat per la regidoria d’Esports en col·laboració amb Aitor Muñoz i Sergi Gómez. Es tracta d’un torneig de Bàsquet 3×3 que serà retransmès en directe a Twitch.tv/LletiVi22  i la participació del qual és gratuïta.

“La Copeta” és un torneig esportiu no professional que pretén crear un ambient divertit d’oci a Altea, evitant rivalitats i actituds que fomenten l’odi. Així ho ha indicat l’edil d’Esports, Pere Barber, que ha apuntat que els equips hauran d’estar composts per tres jugadors com a mínim i tots els integrants hauran de tenir 18 o més anys.

El torneig està obert a tothom que en vulga gaudir i a més serà retransmès en directe per Twitch.

“Esports se suma a esta iniciativa perquè creiem que cal potenciar este tipus de continguts i animem a la participació al torneig a la gent jove d’Altea perquè serà un torneig divertit i nou”, ha comentat Barber, que ha qualificat esta nova forma de comunicació com “una bona alternativa als mitjans tradicionals en què s’estan fent multitud d’activitats i nosaltres, Altea, entrem en este món amb este primer torneig de Bàsquet”.

Barber ha conclòs agraint a Aitor Muñoz haver elegit Altea per posar en marxa la iniciativa.

Per la seua banda, el streamer, ha explicat la seua intenció de “fer a Altea un esdeveniment gran ja que el món de Twitch està en un creixement constant i no parem de veure grans actes que es fan a nivell nacional i nosaltres no havíem tingut mai la oportunitat de fer res així a nivell regional i juntament amb el jugador Sergi Gómez del club Bàsquet Altea vam decidir que podíem fer alguna cosa així ja que hem vist que hi ha un ambient apropiat per a això”.

Volem fomentar una vesprada d’oci diferent a Altea, muntant el que és l’esdeveniment més gran fins ara a Twitch en valencià i este compta amb patrocinadors com Zombi Paella i Llibreria Mascarat que aportaran premis per als guanyadors del torneig.

“És un torneig gratuït i animem a la participació”; ha conclòs Aitor Muñoz.

Pin It on Pinterest