Select Page

La regidoria de Medi Ambient ha instal·lat nous punts d’aparcament de bicicletes en diferents zones de la localitat. Són tretze pàrquings individuals segurs semicoberts, donant resposta a bicicletes més cares com les elèctriques, i altres deu parades tradicionals en forma d’U invertida que amplia l’oferta en 33 places noves d’ús totalment gratuït. Així ho ha donat a conéixer l’edil de l’àrea, Jose Orozco.

Esta actuació, de 10.250 €, ha estat finançada amb una subvenció al 50% per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial. Aquest projecte està acollit a les ajudes d’IVACE cofinançat per la Unió Europea dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Per altra banda, s’han reordenat els estacionaments que ja estaven actius donant servei al llarg del passeig marítim, Avinguda Jaume I, Plaça de l’ajuntament, Centre de Salut, Avinguda La Nucia i carrer A llargues, entre d’altres.

A més a més, s’han eliminat les estacions de lloguer de bicicletes en la via pública. Esta última mesura s’ha pres a partir del Pla Director Bicicleta i VMP d’Altea, que confirma la inviabilitat del servici en les condicions de nombre de població de la localitat.

El regidor insisteix que “Altea no és fàcil orogràficament, però tenim marge de millora amb noves accions que es prendran tenint en compte el Pla Director”. I remarca que “és important que les polítiques d’ordenació dels espais urbans busquen un model més sostenible on bicicletes, patinets i transport públic també conten per afavorir a la democratització de la mobilitat”.

Pin It on Pinterest