Select Page

L’ajuntament habilita un segon autobús per a la iniciativa.

Atesa l’àmplia demanda que ha tingut el viatge organitzat per l’Ajuntament a PortAventura, per als dies 11 i 12 de març, que ha fet que molts ciutadans es queden sense plaça, el Consistori ha decidit ampliar el nombre de places i ha habilitat un segon autobús.

Les característiques del viatge són les mateixes que les de la primera convocatòria i el preu també, es manté desde 77€ per persona i inclou transport, assegurança de viatge, una nit d’hotel i entrada al parc per als dos dies. Així ho ha informat l´edil d´Esports, Pere Barber, responsable de la iniciativa.

L’única diferència respecte a l’anterior és l’hotel, que en este cas serà  “El Paso”, també de 4 estrelles i amb mitja pensió.

“Per motius de disponibilitat, no es podran allotjar els usuaris d´este segon autobús al mateix hotel que el primer, però l´elegit compta amb les mateixes característiques i ubicació que el primer”; ha explicat el responsable municipal d’Esports, que convida els interessats a anar al viatge que s’inscriguen com més aviat millor perquè es preveu que les places s’esgoten ràpidament.

Informació i inscripcions al 722 422 432. Telèfon de l’agència alteana B the Travel Brand, col·laboradora a la iniciativa.

Pin It on Pinterest