Select Page

La regidoria d´Escena Urbana està ultimant les tasques d´adequació d´un espai d´aparcament a la zona del Camí de l´Algar; concretament a la Finca del Dr. Paz. Un estacionament de 300 places, aproximadament, que quedarà obert este mateix cap de setmana. Així ho ha informat l´edil d´àrea, Diego Zaragozí.

“L’Ajuntament ha habilitat una nova zona d’apartament situada al nucli urbà, al Camí de l’Algar, amb l’objectiu d’ampliar este servei a les festes patronals i dies previs”; ha explicat Zaragozí.

El responsable municipal d’Infraestructures ha detallat que es tracta d’un espai on hi caben aproximadament 300 vehicles. “En estos moments estem habilitant-ho de forma provisional perquè siga usat durant les Festes Patronals, al mateix temps, estem negociant amb els propietaris de la finca la seua utilització de forma permanent”. Ha comentat el regidor.

Finalment, Diego Zaragozí ha apuntat que “este cap de setmana ja podrà ser utilitzat, encara que dilluns seguiran les actuacions de millora del mateix, procedint a la seua il·luminació”.

Pin It on Pinterest