Select Page

El dimarts 22 de juny, va finalitzar el curs de màrqueting i comunicació digital impartit per Cambra de Comerç Alacant dins del programa PICE en col·laboració amb les regidories de Projectes Europeus i Foment de l’Ocupació i finançat pel Fons Social Europeu.

Els alumnes, d’entre 16 i 29 anys i inscrits en Garantia Juvenil, han assistit durant dos mesos al curs en el qual han desenvolupat coneixements sobre habilitats socials, naming i marca, màrqueting digital, xarxes socials, posicionament SEO, entre altres.

“L’objectiu de l’Ajuntament amb la realització d’aquests cursos, és proporcionar als joves noves eines de coneixements, que estan sent demandades pel mercat laboral” comenta la regidora d’ambdúes àrees, Maria A. Laviós. Amb el Pla de Capacitació de PICE, els participants poden millorar les seues aptituds professionals per a atraure a empreses líders en el mercat laboral o gaudir de pràctiques en empreses. Un recorregut formatiu que ajuda a definir una vocació i a trobar treball.

“L’alumnat han mostrat molt d’interés en aquest curs i ens han transmés les seues bones impressions i la seua intenció de participar en nous cursos que es realitzen des de l’Ajuntament”, afig l’edil, qui ha finalitzat informant que “ja estem planificant noves formacions a partir de setembre”.

Pin It on Pinterest