Select Page

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea ha tornat de la fira Fiets en Wandelbeurs d’Utrecht amb un balanç més que positiu. El municipi va acudir a aquest certamen per a promocionar-se com a destí cicloturista i la seua oferta d’espais naturals i turisme actiu.

“Des de la Regidoria de Turisme fem una valoració totalment positiva d’aquesta fira. Estem molt contents, ha tingut moltíssim públic, sobretot públic finalista, de mitjana edat que el que més demandava era rutes ciclistes i senderistes. Aquest tipus de públic ens pot ajudar a desestacionalitzar i portar a Altea turisme sobretot en temporada baixa”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

La fira Fiets en Wandelbeurs d’Utrecht és una de les millors fires de ciclisme i senderisme d’Europa, té un públic de mitjana edat, entre els 40 i 60 anys, que viatgen fora de temporada i busquen el turisme actiu, el senderisme i, sobretot, està destinada als amants del ciclisme.

“Aquesta edició de la fira, la primera que se celebrava després de la pandèmia, ha tingut moltíssim públic. Ha sigut important per al nostre municipi ser present en aquest certamen al costat d’altres municipis espanyols”, ha continuat Xelo González.

La fira s’ha celebrat del 24 al 26 de febrer i Altea ha viatjat de la mà de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme Costa Blanca, en l’estand de Turespaña.

Pin It on Pinterest