Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha rebut este matí als quatre participants del programa Eurodisea. La benvinguda ha comptat amb la presència de Mª Antonia Laviós, regidora de Projectes Europeus i responsable d’EuroAltea; Xelo González, regidora de Turisme; Miguel de la Hoz, regidor de Comerç; Manuel Reig Colomer, responsable de l’assistència tècnica del programa Eurodisea; Paloma Verdú, tècnica de Projectes Europeus; Ana Pérez Alós, tècnica de Turisme i Pepi Durá, tècnica de Comerç.

En este sentit, de juliol a novembre de 2021, s’incorporen Anna Porcher, assistent de Projectes Europeus a l’oficina d’EuroAltea; Kampoli Richlove, dissenyadora gràfica a la Casa de Cultura; Nicolás Saeys, assistent de Comerç i Mohamad Essaid, assistent turístic a la Tourist Info Altea. Els quatre joves provenen de França i Bèlgica.

Eurodisea és un programa d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa (ARE) que ofereix ocupació a l’estranger, a joves que tinguen de 18 a 30 anys. L’objectiu és el de facilitar la incorporació dels joves al mercat laboral i brindar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella.

Manuel Reig Colomer ha explicat que “Eurodisea és un programa amb un alt grau d’èxit, ja que en tractar-se d’un projecte de mobilitat, d’una banda rebem a persones de qualsevol regió d’Europa perquè treballen en empreses o entitats de la Comunitat Valenciana, i per una altra, enviem a joves menors de 30 anys perquè treballen en empreses europees. Sempre ens assegurem de què es tracte d’entitats amb criteris de qualitat de nivell superior. I el fet que Altea incorpore a quatre persones en diferents departaments de l’ajuntament és molt important, perquè parla molt bé del municipi i de les àrees corresponents”.

L’edil de Projectes Europeus ha agraït el treball i esforç dels departaments i la Generalitat Valenciana, “que continua brindant-los esta oportunitat a persones de tota Europa, en una situació tan complicada”. I s’ha dirigit als participants agraint que hagen triat Altea com a destí per a treballar estos mesos, “desitge que us forme personalment i professionalment, que conegueu la nostra manera de viure, que la gaudiu i que aprengueu de les diferents cultures europees, que construïm entre tots i compartim”.

Des d’EuroAltea, Tourist Info i l’àrea de Comerç, han coincidit a ressaltar que es tracta del quart any que arriben joves del programa Eurodisea al municipi i han animat als alteans i alteanes a participar en ell i gaudir de treballar en una altra ciutat europea. Les persones interessades poden passar per l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea i rebre més informació sobre el programa.

Pin It on Pinterest