Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha rebut aquest matí als dos participants del programa Eurodisea. La benvinguda ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; Maria Antonia Laviós, regidora de Projectes Europeus i responsable d’EuroAltea; Manolo Reig Colomer, responsable de l’assistència tècnica del programa Eurodisea; Paloma Verdú, tècnica de Projectes Europeus i Pere Barber, regidor de Noves Tecnologies i  responsable del departament Film Office.

“Un any més hem sigut beneficiaris de  dos persones que s’incorporaran a treballar  a l’Ajuntament d’Altea gràcies al programa Eurodisea. L’’objectiu d’aquest programa és proporcionar a la joventut experiència professional  que millorarà la seua ocupabilitat” comentava la regidora. En aquest sentit, de desembre a maig, s’incorporen Raquel Nobrega procedent de Madeira (Portugal), assistent en l’oficina de Film Office Altea; Aldwin Marlier, dissenyador gràfic en el departament de Noves Tecnologies, procedent de Valònia (Bèlgica).

Eurodisea és un programa d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa (ARE) que ofereix ocupació a l’estranger, a joves que tinguen de 18 a 30 anys. L’objectiu és el de facilitar la incorporació dels joves al mercat laboral i brindar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella.

Manolo Reig Colomer ha explicat que “Eurodisea és un programa del fons social europeu de gran èxit, ja que en tractar-se d’un projecte de mobilitat, d’una banda rebem a persones de qualsevol regió d’Europa perquè treballen en empreses o entitats de la Comunitat Valenciana, i per una altra, enviem a joves menors de 30 anys perquè treballen en empreses europees. Sempre ens assegurem de què es tracte d’entitats amb criteris de qualitat de nivell superior”.

Des de la regidoria de Projectes Europeus, EuroAltea, volen  ressaltar que es tracta del sisé any que arriben joves del programa Eurodisea al municipi i han animat als alteans i alteanes a participar en ell i gaudir de treballar en una altra ciutat europea. Els joves interessats poden passar per l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea i rebre més informació sobre el programa.

Pin It on Pinterest