Select Page

L’Ajuntament participa per seté any en aquest projecte de mobilitat

L’Ajuntament d’Altea ha rebut aquest matí a dos nous participants del programa Eurodisea. La benvinguda ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; Maria Antonia Laviós, regidora de Projectes Europeus i responsable d’EuroAltea; Manolo Reig Colomer, responsable de l’assistència tècnica del programa Eurodisea; Paloma Verdú, tècnica de Projectes Europeus, Pere Barber, regidor de Noves Tecnologies i Film Office, i Toni Alós, responsable del departament Film Office.

“Estem molt satisfets de rebre a dues persones que s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament d’Altea gràcies al programa Eurodisea, del qual, el Consistori té una bona puntuació en aquest projecte de mobilitat juvenil”. “L’objectiu d’Eurodisea és proporcionar a la joventut experiència professional que millorarà la seua ocupabilitat, a més, de l’aprenentatge d’una nova llengua” comentava la regidora, Maria Antonia Laviós. En aquest sentit, de maig a desembre, s’incorporen procedents de Bèlgica, Marine Herny, assistent en l’oficina de Film Office Altea; Sarah Zamoum, assistent en l’Oficina de Projectes Europeus.

“Treballaré per a promoure els projectes europeus i la mobilitat entre la joventut d’Altea, amb l’objectiu que els joves del municipi tinguin una bona experiència en altres països europeus” ha declarat la nova assistent d’EuroAltea, Sarah Zamoum.

Eurodisea és un programa del fons social europeu, de gran èxit, totalment subvencionat per als joves.

Per part seua, Raquel Nobrega procedent de Madeira (Portugal), assistent en l’oficina de Film Office Altea; Aldwin Marlier, dissenyador gràfic en el departament de Noves Tecnologies, procedent de Valònia (Bèlgica) han finalitzat el seu programa de mobilitat a l’Ajuntament amb una duració de sis mesos.

Eurodisea és un programa d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa (ARE) que ofereix ocupació a l’estranger, a joves que tinguen de 18 a 30 anys. L’objectiu és el de facilitar la incorporació dels joves al mercat laboral i brindar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella.

Manolo Reig Colomer ha explicat que “Eurodisea és un programa del fons social europeu de gran èxit, ja que, en tractar-se d’un projecte de mobilitat, d’una banda, rebem a persones de qualsevol regió d’Europa perquè treballen en empreses o entitats de la Comunitat Valenciana, i per una altra, enviem a joves menors de 30 anys perquè treballen en empreses europees. Sempre ens assegurem de què es tracte d’entitats amb criteris de qualitat de nivell superior”.

Des de la regidoria de Projectes Europeus, EuroAltea, volen ressaltar que es tracta del seté any que arriben joves del programa Eurodisea en el municipi i han animat als alteans i alteanEs a participar en ell i gaudir de treballar en una altra ciutat europea. Els joves interessats poden passar per l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea i rebre més informació sobre el programa.

Pin It on Pinterest