Select Page

Durant este matí, el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha fet entrega dels premis als establiments guanyadors de l’última edició de la Ruta de Tapes “Horta de Primavera”. El recompte de les puntuacions atorgades pels ruters han concedit el premi a la millor tapa obligatòria a Bistro Shabby Chic per “Carrillada purpurada” amb una mitjana de 4,51 punts per participant. El premi a la millor tapa lliure ha sigut per a Maná Lounge Beach pel seu “Taco de cochinita pibil amb nispro, pico de gallo a les tres pebreres de colors, guacamole i coca de dacsa” amb 4,52 punts de mitjana per participant.

Els guanyadors han rebut com a premi, a més del reconeixement dels seus clients, un xec de 200€ a cadascun d’ells a gastar en el comerç local i un any de publicitat gratuïta en la plataforma Gastroeventos, coorganitzadora de la iniciativa al costat de l’Ajuntament.

De la Hoz ha felicitat els guanyadors per la qualitat de les seues elaboracions i tots dos han coincidit en valorar l’experiència com molt satisfactòria. A més, l’edil ha destacat que les puntuacions han estat molt ajustades.

Així mateix, divendres passat es van sortejar en directe per Ràdio Altea els obsequis per als ruters participants que consisteixen en dos xecs de 100€ a gastar en el comerç d’Altea, un entre els participants mitjançant l’aplicació Gastroeventos i altre entre els participants a través del fullet; tres caixes –regal de sis unitats de la gamma Imprescindibles d’Althaia, quatre lots de productes de BORPE i dues consultes completes gratuïtes amb Iván Nutrición.

En paraules del responsable de Comerç, “esta edició ha sigut tot un èxit amb més de 16.000 interaccions en l’app”. També va compartir les felicitacions per part dels establiments pels bons resultats obtinguts durant la jornada.

Pin It on Pinterest