Select Page

La ruta gastronòmica “Horta de Primavera”, coneguda també com a ruta de la tapa, tindrà lloc a Altea del 6 al 15 de maig. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, que ha informat sobre les bases de participació a la iniciativa, tant per als establiments com per als “ruters” o consumidors.

Amb l’objectiu de difondre la gastronomia local, a través de l’elaboració de plats amb productes de temporada, la regidoria de Comerç ha convocat una nova edició de la cita gastronòmica “Horta de Primavera”, que com indica l’edil, compta amb la col·laboració i coordinació de GastroEventos i també el suport de l’Associació Hostalers per Altea-Hospal.

El termini d’inscripció, per als bars o restaurants interessats a participar-hi acabarà el divendres 1 d’abril i esta s’haurà de formalitzar al mail comerç@altea.es  o telefonant al 611 415 446. La inscripció és gratuïta.

Com ha indicat el responsable municipal de Comerç, “l’elaboració de la tapa a concurs haurà de ser amb producte de temporada i també s’haurà d’oferir una segona tapa, que en este cas podrà ser de lliure creació”. El preu de cadascuna de les tapes serà de 3€ i inclourà beguda –cervesa, vi, aigua o refresc–.

“A més d’elaborar i degustar riquíssimes tapes, la iniciativa contempla la celebració d’un concurs amb regals per a comensals o ruters, després de valorar les tapes que consumisquen, els premis de les quals són 2 vals de 100€ cadascun. També els locals participants obtindran un premi de 200€ més publicitat a la tapa obligatòria més valorada i un altre de 200€ a la tapa lliure amb més puntuació dels clients”, ha assenyalat Miguel de la Hoz.

Les valoracions dels consumidors es podran realitzar a través de l’APP de GastroEventos o a través de la puntuació al fullet de la ruta que haurà de ser segellat per cada establiment on es consumisca. Perquè la votació siga vàlida i poder participar al sorteig de regals s’haurà d’haver consumit almenys 4 tapes.

El sorteig de regals tindrà lloc el dijous 19 de maig a Radio Altea i els vals regal estan vinculats a compres al comerç local.

Com a responsable del comerç municipal, Miguel de la Hoz incita a la participació en estes jornades gastronòmiques “Horta de Primavera”; “participant en esta ruta, a més de gaudir de la gran qualitat que té la gastronomia a Altea, impulsem la restauració local que, a conseqüència de la pandèmia del COVID-19, ha travessat dificultats al darrer any”.

Pin It on Pinterest