Select Page

Del 6 al 15 de maig esdevindrà a Altea la Ruta de la Tapa; unes jornades gastronòmiques en què participen 18 establiments del municipi, que amb les seues diferents propostes posaran en valor els nombrosos productes agrícoles de la zona a la primavera. Així ho han anunciat l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz i Mario Ayús, responsable de GastroEventos.

“Faves, taronges, tomàquets, cebes, nespres, albergínies, i una infinitat de productes d’excel·lent qualitat, amb nombroses propietats nutricionals i de proximitat, que formen part dels rebosts alteans des de temps ancestrals, conformen la base de les tapes que el alteà o turista tindrà a la seua disposició a la Ruta de la Tapa 2022”. Com ha comentat el responsable municipal de Comerç, àrea impulsora de la iniciativa.

Els establiments participants a la present edició, 18, superen en nombre a les anteriors cites i són: La Taverneta del Gos, Bon Vent, Bar Pizzeria il Bandito, El Carnicero Loco, L’Austríaco, La Cañata, Casa Vital, E-Tika, Momentos By Nola, Plan B, Palau, Bistro Shabby Chic, La Clau, Cafè Paradise, Asambra, Melitón Jardín, Eucaliptus i Bar Cafeteria Ángela.

A més de degustar tapes suculentes i conèixer les diferents propostes de bars i restaurants participants, el ruter podrà participar al concurs que s’ha organitzat al voltant d’esta cita amb la gastronomia local.

Per participar en el sorteig el requisit indispensable és haver recorregut un mínim de 4 establiments, votat i segellat en el mateix fulletó de la Ruta. Una vegada segellat s’emplenarà amb les dades personals i es dipositarà a l’urna d’un dels bars o en el què estarà disponible al departament municipal de Comerç, situat a la planta baixa de l’Ajuntament. La votació també es podrà realitzar a través de l’app Gastroeventos, que registra estes votacions i permetrà que l’usuari participe al concurs.

El sorteig dels regals serà públic i es farà a Ràdio Altea una vegada conclosa la Ruta. Els premis als quals pot optar el ruter són dos vals de 100€ cadascun per gastar en el comerç local; dos lots de Cellers Príncep d’Azahar; dos packs de degustació de Cerveses Althaia; dos lots de vi de cellers Borpe; dues caixes de degustació de productes Guiomar Obrador i Cafè; un dinar per a dues persones que inclou un entrant, dos burgers i unes postres gentilesa de Guiomar Obrador i Cafè; un quadre decoratiu gentilesa d’Art Altaia Altea.

Pel que fa als premis per als establiments les tapes dels quals compten amb més valoració per part dels ruters, estos opten a 200€ a la millor tapa obligatòria més publicitat gratis durant un any a la plataforma GastroEventos, incloent tots els serveis. 200€ a la millor tapa lliure més publicitat gratis durant un any a la plataforma GastroEventos, incloent tots els serveis. Per part seua, els establiments guanyadors cediran l’ús de la imatge de les tapes guanyadores per a promocions de futurs esdeveniments.

Per la seua banda, el responsable de Gastro Eventos ha apuntat que a l’aplicació de Gastro Eventos es podrà trobar tota mena d’informació relativa a les jornades, com ara la ubicació dels locals participants, les imatges de les tapes i el contingut de les  mateixes, entre altres qüestions; a més de votar per participar al concurs.

Finalment el regidor de Comerç ha animat la ciutadania a participar en estes jornades gastronòmiques de la Ruta de la Tapa “que cada vegada tenen més èxit i que ens permeten conèixer locals i la seua oferta. Propostes que potser desconeguem i ens sorprenguen”.

Pin It on Pinterest