Select Page

Les manualitats s’elaboraran els divendres de desembre amb horari de mati

La Regidoria de Benestar Social i el CIM Altea han organitzat uns tallers sobre elaboració de decoració nadalenca amb materials reciclats els divendres de desembre, dirigits a persones majors de 60 anys. Així ho ha donat a conéixer l’edil d’àrea, José Luis León Gascón.

Aquestes classes de manualitats nadalenques tindran lloc els dies 2 i 9 de desembre en les instal·lacions del CIM Altea (Antic CEAM), i en el Centre Social els dies 16 i 23. L’activitat és gratuïta i el nombre de places està limitat. Les jornades transcorreran en horari de mati, 10.30 a 13.00 hores.

“Volem convidar a totes les persones majors a participar d’aquesta activitat, en la qual els nostres majors puguen podran interactuar i tindre un oci actiu en aquestes dates nadalenques. Des del departament treballem per a ajudar i intervindre en els casos de soledat no desitjada dels nostres majors i realitza activitats com aquesta per a fomentar la seua relació i benestar”, ha comentat el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

A més, el responsable de Serveis Socials, ha anunciat que s’organitzaran excussions, com al MARQ (Museu Arqueològic Provincial d’Alacant), també se celebraran berenars i xocolatades, i moltes activitats més que la regidoria anirà informant en els pròxims dies. Per a anar informant-se, l’edil recomana assistir al Centre Social o el CIM, mirar la cartellera dels esdeveniments o estar atents a les xarxes socials.

En el taller de hui, divendres 2 de desembre, és necessari portar pots de cristall per a realitzar la decoració nadalenca, les botelles es decoraran amb veles i altres materials. En l’elaboració del dia 9 de desembre, es realitzarà una corona nadalenca per a decorar la porta de casa. És necessari portar cartons, suros de vi, rotllos de paper higiènic, cascares d’anous, bellotes i fulles naturals.

En la manualitat del dia 16, es farà un centre de taula nadalenc, per a la manualitat és necessari portar un plat o similar per a muntar el teu centre de taula nadalenc amb fulles naturals i altres elements decoratius. En l’última decoració, per al dia de Nit de Nadal, divendres 23. Es necessita portar quatre botelles o pots de cristall iguals.

Les inscripcions es fan al telèfon de Serveis Socials 966 88 27 02, en el propi Centre Social o per mail a altea.ssociales@altea.es. S’hauran de donar dades de nom, cognom, telèfon i DNI.

 

 

Pin It on Pinterest